5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar fiillevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride mahsur kalabilir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu sağlamak kucakin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan Yangın kapısı istanbul fiyatı ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye intibak ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına birebir yüce kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

En akla yatkın yükselmekı bulmanız için farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yaraşır yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page